Често задавани въпроси

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЪТУВАМ С ВАШАТА КОМПАНИЯ?

Ние не сме следващата туристическа компания; нашата цел е за вашето лично благополучие и духовна трансформация. Вътрешният мир е това, което се стремим да споделим с вас. По време на нашите пътувания се надяваме да се вдъхновите да живеете живота си по начина, за който винаги сте мечтали.

КАК ДА ЗНАМ, ЧЕ СТЕ НАДЕЖНА ФИРМА?

Ние сме лицензиран туристически оператор и агент и акредитирани от българското министерство на туризма, което определя строги бизнес стандарти, на които туристическите агенции трябва да отговарят. Ние си партнираме с компании, които са надеждни и са ни служили добре.

ТЕЗИ ПЪТУВАНИЯ ИЗГЛЕЖДАТ ДОСТА ДИНАМИЧНИ. ЩЕ ИМАМ ЛИ СВОБОДНО ВРЕМЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ?

Балансът е ключът към създаването на прекрасен, здравословен и подкрепящ живот. Да, имаме групови събирания, но също така имаме време да се забавляваме, да се отпуснем, да общуваме и да бъдем уединени и тихи!

АКО ПЪТУВАМ САМОСТОЯТЕЛНО?

Много от нашите гости идват сами и ние  ги комбинираме с други пътуващи въз основа на профила им, което винаги се е получавало добре. От вас зависи дали предпочитате самостоятелно настаняване, което винаги е обвързано с допълнително заплащане. Всички подробности могат да бъдат предоставени при поискване.

АКО ПЪТУВАМЕ В ГРУПА ИЛИ СЕМЕЙСТВО МОЖЕМ ЛИ ДА ПОЛУЧИМ ОТСТЪПКА?

Смятаме, че е прекрасно да пътувате в  група и силно насърчаваме това! Ако водите група, ще се радваме да ви предоставим отстъпка. Това наистина зависи от дестинацията, тъй като всички те имат различни структури на разходите. Просто ни изпратете имейл с вашите данни и ние ще направим каквото можем, за да ви асистираме по най-добрия възможен начин.

КАК ДА ЗНАМ КАКВО ОБЛЕКЛО ДА НОСЯ?

Ние ви информираме за всяко пътуване какви неща трябва да носите, за да ви е удобно. За да се концентрираме върху нашата духовна работа, от съществено значение е рационалният ни ум да е спокоен и физическите ни тела да бъдат добре обгрижвани.