За Нас

Защо да изберете нас?

За много хора изживяването на нови култури или пътуването до друга страна е идеалната искра за задействане на духовен растеж.

А защо да предприемете организирано пътуване с нас?

Наличието на водач, пълен със знания  за дадено място, обогатява преживяването и често той може да ви отведе до места и да се срещнете с хора, за които няма как да знаете ако пътувате самостоятелно. Воденото  пътуване ви осигурява умствено пространство и енергия, за да се отворите, за да можете да се отпуснете и напълно да се потопите в преживяването.

Отдайте се на изживяването….

Новите преживявания  с нас, ще разширят вашите лични и духовни граници, докато се потапяте в изучаването на културите и традициите на местата, които посещаваме, ще оцените живота си и ще израснете емоционално и духовно. Това префокусиране на света около вас може да отвори нови врати към житейски пътища, които преди са били скрити за вас.

Готови ли сте да изпитате радост, цел, духовно пробуждане и по-голяма признателност към другите хора и места на Земята?

Елате с нас на пътешествие и вижте какви нови пътеки ви очакват!

 

 

С Нас ти:

Ще пътуваш със съмишленици.

Ще избягаш от ежедневния стрес, ще възстановиш баланса и подмладиш тялото, ума и духа си.

Ще укрепиш връзката си с останалия свят и задълбочиш познанията си за други култури, традиции и народи.

Ще развиеш повече разбиране и любов към себе си и другите

 

 

Нашата цел е ПЪТЯТ, който ни отвежда не само в далечни и непознати земи, но и пътя към нас самите.

Кои сме ние?

Нека се запознаем

Росица

Здравейте, аз съм Роси- с вечно търсеща душа по природа и професионален скитник по стечение на обстоятелствата. Обичам хората и винаги търся извора на силата на човешката душа. Вярвам, че светът е прекрасно място, а живота е  чуден танц ,който танцуваме- понякога нежно и чувствено, друг път бързо и със страст.

Като професионален танцьор, през последните няколко години съм се посветила  на това да помагам на хората, да намерят връзката със себе си, чрез танца и движението, а когато не танцувам, водя групи по различни и магнетични места по света и у нас.

Моята мисия е да събера хората в общност, да изследваме заедно нашия завладяващ свят, да празнуваме чудото наречено живот и да намираме обратния път към себе си.

"Опознай света в който живееш, за да разбереш своята истинска същност."

TravelLovePray се администрира от „ГЛОБЪЛ АДВЕНЧЪРС 3000” ЕООД – лицензиран туроператор / ЕИК 204464174 със седалище в град Варна, р-н Одесос, ул.Петко Каравелов № 4, ет.5, ап.19, притежаващ лиценз № РК01-7990/2019