За Нас

Защо да изберете нас?

Какво прави Малдивите толкова специални?
Педи години, приятели, които никога не са били на Малдивите, винаги ни питаха, защо отивате ПАК там?! Не се ли отегчавате? Не искате ли да видите различни места? Да, ние обичаме да изживяваме и други страни, но Малдивите винаги са ни дърпали назад и не сме единствените. Островите така омагьосват, че много хора се връщат година след година, след като веднъж са се поддали на малко познатото, но изключително заразно и нелечимо състояние на Малдивите. Така и ние, година след година опознавахме не само красотата на белите плажове и чудесата на океана, но чистосърдечно се влюбихме в този невороятно мил и дружелюбен океански народ. Спонтанно дойде идеята и желанието да споделим с вас това, което няма как да се опише с думи.

Нашата масия е да ви покажем Малдивите, такива каквито най-малко очаквате  – автентични ,многоцветни, пълни с живот и много гостоприемни.

Доверете ни се! Ние сме експерти на дестинация Малдиви и знаем как да направим вашият престой  тук незабравим.

Нашата цел е ПЪТЯТ, който ни отвежда не само в далечни и непознати земи, но и пътя към нас самите.

Кои сме ние?

Нека се запознаем

Росица

Здравейте, аз съм Роси- с вечно търсеща душа по природа и професионален скитник по стечение на обстоятелствата. Обичам хората и винаги търся извора на силата на човешката душа. Вярвам, че светът е прекрасно място, а живота е  чуден танц ,който танцуваме- понякога нежно и чувствено, друг път бързо и със страст.

Като професионален танцьор, през последните няколко години съм се посветила  на това да помагам на хората, да намерят връзката със себе си, чрез танца и движението, а когато не танцувам, водя групи по различни и магнетични места по света и у нас.

Моята мисия е да събера хората в общност, да изследваме заедно нашия завладяващ свят, да празнуваме чудото наречено живот и да намираме обратния път към себе си.

"Опознай света в който живееш, за да разбереш своята истинска същност."

Нашите местни водачи